Podcast marketing

Podcast Marketing is nodig om slimmer te groeien in jouw wereld

Niemand maakt zomaar een podcast. Je wilt een doelgroep bereiken, mensen inspireren en je verhaal vertellen. Podcast Jungle is onderdeel van Social Elephant, een gerenommeerd online marketing bureau in Utrecht.

Samen plaatsen wij jouw podcast op het digitale speelveld middels kennis, marketing en een netwerk aan podcasters.

Experts die booming zijn met onze krachtige podcast strategie

Robert Bridgeman
Robert BridgemanEigenaar Bridgeman
Lees verder
Professioneel, gezellig en persoonlijk. Zo ervaar ik de Podcast Jungle, Een aanrader.
Heleen Siebert
Heleen SiebertCoach teamleiderschap bij Tandemkracht
Lees verder
Mooi beeld en mooi geluid. Fijn dat alles klaarstaat en er professioneel uitziet.
Anne Hopman
Anne HopmanEigenaar Buro Broccoli
Lees verder
Een fijne setup waar ik met een kopje thee helemaal mijn ei kwijt kan over Vegan Voeding

Hoe zorg jij dat jouw podcast meer bereik krijgt

Optimaliseer jouw podcast voor zoekmachines door woorden te gebruiken waar jouw doelgroep naar zoekt. Zo maak je je podcast beter vindbaar in zoekmachines. Doe daarom van tevoren onderzoek naar populaire zoektermen in jouw niche en gebruik ze in je titels, beschrijvingen en zelfs in de inhoud van je afleveringen, zodat jouw podcast makkelijk gevonden wordt door jouw doelgroep. Zo gaat jouw podcast door het dak en ben je dé expert in jouw niche.

Bedenk een service van 24 onderwerpen waarmee je mensen tot een bepaald doel wilt laten komen. Wij helpen experts om de #1 in hun niche te worden en de eerste stap voor ons is welke 24 dingen mensen moeten weten om dit onderwerp te begrijpen en ook uit te voeren.  

✅  Een versterking van jouw expertpositie

✅  Meer luisteraars

Wil je dat jouw podcast booming is? Maak sterke en relevante omschrijvingen! Gebruik verder zoekwoorden en tags die gerelateerd zijn aan jouw podcast onderwerp, zodat jouw video’s hoger ranken in de zoekresultaten en je meer luisteraars trekt. 

Gebruik jouw podcast als grondstof voor de contentfabriek van bedrijven om online je business neer te zetten. De contentfabriek ziet er als volgt uit: als je 24 podcasts maakt in een jaar, kun je hier 72 socialmedia posts van maken en 24 e-mails voor je e-mailmarketing. Hierdoor bereik je jouw doelgroep veel beter en sneller met een stuk content. Extreem efficiënt dus en je behoudt je kwaliteit.

Voordat je jouw verhaal tot leven brengt, is het slim om sponsors te vinden die jouw avontuur willen financieren. Hiermee zorg je ervoor dat je genoeg middelen hebt om jouw legendarische podcast te produceren en kennis te delen met jouw doelgroep.

Nodig potentiële klanten uit als gast voor jouw podcast, je podcast is namelijk een krachtig hulpmiddel om nieuwe leads te genereren. Zo ben je in direct contact en kun je ze jouw klant maken.

Door bij andere experts aan tafel te zitten promoot je je eigen podcast en krijg je zelf keer op keer meer views. Daarnaast word je gezien met experts en word je zelf ook gezien als expert.

Maak jouw podcast levensecht vanaf 295 euro

1 uur opname

Audio & video podcast

€295

Euro

/ Per  podcast

Met deze optie heb je voor 1 uur de beschikking over onze podcast studio. Binnen deze tijd kun je 1 of meerdere podcasts opnemen. Houd naast de opname rekening met 10 tot 15 minuten opstarttijd.

Boek een opname

2 uur opname

Audio & video podcast

€495

Euro

/ Per  podcast

Met deze optie heb je voor 2 uur de beschikking over onze podcast studio. Het is een goede optie als je meerdere of langere podcasts wilt opnemen. Houd naast de opname rekening met 10 tot 15 minuten opstarttijd.

Boek een opname

4 uur opname

Audio & video podcast

€985

Euro

/ Per  podcast

Met deze optie heb je voor 4 uur de beschikking over onze podcast studio. Dit is de beste optie als je meerdere of langere podcasts wilt opnemen of. Houd naast de opname rekening met 10 tot 15 minuten opstarttijd.

Boek een opname

Andere podcasts die hun verhaal tot leven hebben gebracht in de Podcast Jungle

Boek nu een test opname of stel een vraag.

Luisteraars horen op het puntje van hun stoel te zitten.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Stel jouw vraag
Vraag het onze podcast expert
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren podcastmaker Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)