Podcast strategie

Het kiezen van de juiste Strategie geeft rust en Draadkracht

Krachtige en doordachte content, daar staan wij voor. Met het produceren van geslepen podcasts met een krachtige strategie, raak je op alle kanalen waar jouw doelgroep zich op bevindt.

Jouw podcast is de grondstof voor content op verschillende social media kanalen. En op deze manier kun jij jouw expertise claimen in jouw niche. Explodeer jouw podcast op alle kanalen waar jouw doelgroep zich begeeft.

Experts die booming zijn met onze krachtige podcast strategie

Robert Bridgeman
Robert BridgemanEigenaar Bridgeman
Lees verder
Professioneel, gezellig en persoonlijk. Zo ervaar ik de Podcast Jungle, Een aanrader.
Heleen Siebert
Heleen SiebertCoach teamleiderschap bij Tandemkracht
Lees verder
Mooi beeld en mooi geluid. Fijn dat alles klaarstaat en er professioneel uitziet.
Anne Hopman
Anne HopmanEigenaar Buro Broccoli
Lees verder
Een fijne setup waar ik met een kopje thee helemaal mijn ei kwijt kan over Vegan Voeding

Hoe kom jij met jouw podcast tot een krachtige strategie

Voordat je start met je podcast is het essentieel dat je een niche kiest waar jij je expertise in kan claimen. Begrijp vervolgens de doelgroep van jouw niche door te vragen welke onderwerpen zij interessant vinden, wat hun interesses en behoeften zijn en op welke kanalen ze actief zijn. Zo weet je wat er speelt en kun je jouw content delen op de kanalen waar jouw doelgroep zich op begeeft. Hierdoor zien ze jou als expert en kun jij je expertise claimen.

Gasten ontvangen in jouw podcast die jouw doelgroep kennen of interesseren, zijn van levensbelang om jouw podcast booming te laten zijn. Omring je met experts, zodat jouw doelgroep je met experts ziet. Dit versterkt je expertpositie en zorgt voor meer bereik van jouw podcast.

Net zoals een ervaren ontdekkingsreiziger de voorkeur geeft aan een helder pad, is het belangrijk om een eenvoudig en duidelijk format te gebruiken voor je podcast. Hierdoor kijkt of luistert het lekker weg voor jouw doelgroep en vergroot je het aantal luisteraars.

Je hebt een niche gekozen en weet wat je doelgroep wil in jouw podcast. Kijk of je je kunt aansluiten bij bestaande communities in je niche of van jouw doelgroep. Of het nu gaat om online forums, sociale media groepen of lokale bijeenkomsten, zoek naar mogelijkheden om je podcast te promoten en je publiek te vergroten binnen bestaande gemeenschappen.

Zorg ervoor dat je een bepaald aantal luisteraars hebt. Dit zorgt ervoor dat mensen blijven luisteren, voor meer trouwe en betrokken luisteraars, waardoor je jouw expertpositie in je niche versterkt.

Maak jouw podcast levensecht vanaf 295 euro

1 uur opname

Audio & video podcast

€295

Euro

/ Per  podcast

Met deze optie heb je voor 1 uur de beschikking over onze podcast studio. Binnen deze tijd kun je 1 of meerdere podcasts opnemen. Houd naast de opname rekening met 10 tot 15 minuten opstarttijd.

Boek een opname

2 uur opname

Audio & video podcast

€495

Euro

/ Per  podcast

Met deze optie heb je voor 2 uur de beschikking over onze podcast studio. Het is een goede optie als je meerdere of langere podcasts wilt opnemen. Houd naast de opname rekening met 10 tot 15 minuten opstarttijd.

Boek een opname

4 uur opname

Audio & video podcast

€985

Euro

/ Per  podcast

Met deze optie heb je voor 4 uur de beschikking over onze podcast studio. Dit is de beste optie als je meerdere of langere podcasts wilt opnemen of. Houd naast de opname rekening met 10 tot 15 minuten opstarttijd.

Boek een opname

Andere booming podcasts die wij van een krachtige podcast strategie hebben voorzien

Boek nu een test opname of stel een vraag.

Luisteraars horen op het puntje van hun stoel te zitten.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Stel jouw vraag
Vraag het onze podcast expert
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren podcastmaker Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)