Podcast starten

Investeren in technologie

Inspiratie is een van de mooiste dingen die het ondernemerschap met zich meebrengt. Bij Social Elephant delen we het dan ook graag met ons netwerk als wij geïnspireerd zijn. Eigenaar van Social Elephant, Nico van der Zaan, ontmoet dagelijks verschillende ondernemers. Dit is vaak het begin van een uitdagende, interessante en inspirerende samenwerking. Achter elke ondernemer schuilt een verhaal en in deze podcasts komen we erachter wat het verhaal is achter inspirerende ondernemers. Wat is hun passie, hun purpose?

In podcast nummer één heeft Nico van der Zaan gesproken met Michiel Beukers. Michiel is de eigenaar van een technologie fonds genaamd Imagine Funds. Men kan hun geld beleggen in dit fonds, en met dat geld wordt geïnvesteerd in aandelen van verschillende beursgenoteerde bedrijven die bezig zijn met nieuwe technologieën.

Michiel was al jong geïnteresseerd in beleggen en hij was altijd al creatief bezig met manieren waarop hij geld kon verdienen. Zo kwam uiteindelijk Imagine Funds tot stand. Een aandelenbeleggingsfonds voor iedereen die op zoek is naar een lange termijn investering.

Michiel zag een grote verschuiving in het bedrijfsleven en zo ook de financiële wereld. De technologische revolutie klinkt iedereen wel bekend in de oren. Deze revolutie heeft ontzettend veel ontwikkelingen teweeggebracht, en ook in het bedrijfsleven. Maar de technologische revolutie is nog niet klaar. Vandaag de dag staan we aan de vooravond van een aantal grote technologische doorbraken. Denk aan autonoom autorijden, 5g en het gebruik van nog meer data.

Op de beurs is de waarde van investeren in technologie duidelijk merkbaar. De bedrijven die bezig zijn met nieuwe technologische ontwikkelingen groeien namelijk sneller dan traditionele bedrijven. Zo wordt men ook gestimuleerd om mee te gaan met hedendaagse technologische ontwikkelingen.

Pak je kans en luister nu naar deze podcast, ontdek alle mogelijkheden die investeren in technologie biedt! Investeer in technologie, investeer in de toekomst. Check hier de website van Imagine Fund!

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Stel jouw vraag
Vraag het onze podcast expert
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren podcastmaker Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)