Podcast starten

Raak je doelgroep met geschreven content

Podcast met Robbert Jan Sabel over het raken met content

Wij van Social Elephant ontmoeten dagelijks veel inspirerende ondernemers. Achter iedere ondernemer schuilt natuurlijk een verhaal. Wij delen graag onze inspiratie, en die van andere ondernemers, in deze podcasts. Vandaag spreekt Nico van der Zaan, oprichter en eigenaar van Social Elephant, met Robbert Jan Sabel. Robbert Jan is eigenaar van zijn eigen communicatiebureau, Sabel Communicatie. Daarnaast is Robbert Jan een grote inspiratiebron geweest voor Nico van der Zaan.

Inspiratie

De twee mannen hebben elkaar in 2013 ontmoet op een event toen Social Elephant nog in de kinderschoenen stond. Robbert Jan geloofde in Nico en is zo een grote inspiratie en drijfveer geweest voor Nico om zijn idee verder uit te bouwen en om nog harder te werken. 

Sabel Communicatie

Binnen Sabel Communicatie worden opdrachtgevers geholpen met het uitstippelen en realiseren van hun online en offline communicatie-strategie. Hierbij is storytelling en content creatie enorm belangrijk. Want hoe kan jij je doelgroep daadwerkelijk raken met content? Er ontstaat iets moois als jij mensen raakt met content. 

Jouw drijfveren

Sabel Communicatie tracht tot de ziel van jouw organisatie en de daarbijbehorende werknemers door te dringen om zo te ontdekken waar je voor staat, wat je drijfveren zijn en wat je daarmee wilt. Zo kan je jouw doelgroep compleet uitpluizen en jouw strategie daaraan koppelen. Creëer de content die past bij jouw organisatie en doelgroep! Zo raak je mensen pas echt. 

Luister nu naar deze podcast met een persoonlijke inspiratiebron van Nico en ontdek hoe belangrijk het is om mensen te raken met de content die je maakt! Maak nu het verschil in je communicatiestrategie. 

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Stel jouw vraag
Vraag het onze podcast expert
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren podcastmaker Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)