Podcast starten

Waarom kiezen voor WordPress?

Wij van Social Elephant ontmoeten dagelijks interessante en inspirerende mensen. Wij willen deze inspiratie graag met andere mensen delen. Wij geloven erin dat achter elke ondernemer een verhaal, passie en purpose schuilt. Daarom zijn wij begonnen met deze podcast serie. In deze podcasts komen we erachter wat het verhaal is achter een aantal inspirerende ondernemers en vertellen zij een aantal tips.

In podcast nummer twee spreekt Nico van der Zaan met Sivard Donkers. Sivard is de eigenaar en oprichter van Blue Mammoth. Deze onderneming ontwikkelt websites en is gevestigd in Utrecht. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van WordPress websites. Sivard is ooit begonnen als all-round website ontwikkelaar, hij deed zowel front-end als back-end ontwikkeling. Inmiddels is Sivard een succesvolle ondernemer met een eigen bedrijf!

Het ondernemerschap trok Sivard vooral aan vanwege de vrijheid en creativiteit die hij erin kwijt kon. Bij zijn vorige werkplek moest hij vaak simpelweg de wensen van de klanten vervullen. Maar Sivard wou creatiever en vrijer kunnen zijn in zijn werk, hij wou een advies kunnen uitbrengen naar de klant toe. Zo is het ondernemerschap in Sivard aangewakkerd. Hij kan vanaf nu echt zijn eigen ideeën inbrengen wanneer hij voor een klant werkt.

Blue Mammoth werkt dus eigenlijk alleen maar met WordPress websites. Maar wat is WordPress nou precies? WordPress is een contentmanagement systeem waarmee men heel makkelijk en snel een eigen website kan maken en beheren. Dit systeem wordt voornamelijk gebruikt voor webshops en blogs!

De voordelen van WordPress zijn groot. Het systeem wordt door veel mensen in de wereld gebruikt, waardoor er continu veel verschillende ontwikkelingen zijn voor het programma. Ontwikkelaars maken extra extensies voor WordPress, ookwel plugins genoemd, waardoor het programma makkelijk uitbreidbaar is. Voor ieder wat wils dus binnen WordPress!

In deze podcast bespreekt Sivard verschillende waardevolle WordPress do’s en don’ts! Zo vertelt Sivard over ‘fully managed hosting’ en over de mythe achter de snelheid van WordPress. Wil jij de gouden tips achter WordPress horen? Raak geïnspireerd door ondernemer Sivard Donkers en luister deze podcast nu!

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Stel jouw vraag
Vraag het onze podcast expert
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren podcastmaker Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)