Podcast starten

Zelf podcast maken

Je handen beginnen al te jeuken als je eraan denkt dat je jouw verhaal tot leven mag brengen. Een specifiek onderwerp of jouw eigen verhaal, je kunt niet wachten om jouw contentbom te exploderen! Ga daarom aan de slag en maak jouw eigen legendarische podcast. Wij geven je 3 tips om je op weg te helpen.

 

Kies voor de juiste en kwalitatieve apparatuur

Zorg voor apparatuur van kwaliteit om zonder problemen aan de slag te kunnen gaan met jouw opnames. Audio is hierbij van levensbelang, dus een goede microfoon is stap één. Goedkoop is duurkoop zeggen ze weleens. Het is echter niet alleen belangrijk om hier aandacht en tijd aan te besteden, je moet er ook plezier van hebben!

 

Let’s have some fun

Als je geen plezier hebt in het maken van de podcast, stel jezelf dan de vraag of hetgeen wat je vertelt en wat je doet wel iets is wat je echt wil. Als je handen niet beginnen te jeuken van het enthousiasme om iets te vertellen: wat hebben de luisteraars en gast(en) er dan aan? Zorg dus dat je begint bij jezelf. Het verhaal zal dan automatisch meeslepend zijn en zal de podcast wereld op zijn kop zetten!

 

Heb de langste adem

Een beetje cliché is oké: Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. Een booming podcast opnemen doe je in een dag, maar echt kwaliteit leveren vergt ervaring en expertise. Wij hebben vakidioten met de juiste kennis om jou te helpen. Zo word je steeds beter en is het maken van een legendarische podcast een piece of cake!

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Stel jouw vraag
Vraag het onze podcast expert
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren podcastmaker Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)